01.02.2014

Po prostu pełna swoboda – realizacja nawet najbardziej wyszukanych życzeń Klientów!

MEVACO wprowadza nowy sposób komunikacji z Klientem pod mottem PROSTA MISJA.PROSTA MISJA to szczegółowo opracowany program, który firmom branży metalowej ukazuje korzyści płynące ze współpracy z MEVACO. Różne usługi, które MEVACO wprowadza w życie, ułatwiają pracę Klientom. Z MEVACO wszystko staje się proste: np. otrzymanie produktu wg własnego projektu. Kreatywność nie jest niczym ograniczona.

Coraz więcej Klientów stawia na indywidualne wykonanie mebli, balustrad, bram grodowych, osłon czy wyjątkowych elewacji. Wyszukane życzenia mogą czasem stanowić nie lada wyzwanie, ale sprawiają też wiele radości, jeśli ich realizacja przynosi wymarzony sukces. Dlatego MEVACO wspiera firmy branży metalowej przy realizacji indywidualnych zamówień, wykonując je dokładnie według wskazówek Klienta. Kreatywność w osiągnięciu wymarzonego celu nie jest niczym ograniczona. W MEVACO można w prosty sposób zamówić blachy perforowane, siatki cięto-ciągnione, siatki plecione lub siatki zgrzewane o indywidualnie dobranych oczkach, formatach, docięciach oraz z wybranych materiałów - i to już od jednej sztuki z wysyłką w ciągu 4 dni. Dlatego na nowej stronie internetowej MEVACO zostały uproszczone funkcje wyboru, konfiguracji, składania zamówień i uzyskiwania informacji o cenie końcowej produktu na zlecenie. Tam znajduje się również wiele przykładów zastosowania, które dostarczają inspiracji i nowych pomysłów.