01.02.2015

Blacha perforowana uprzyjemnia loty

W ubiegłym roku na lotnisku Mediolan Malpensa, drugim co do wielkości lotnisku we Włoszech, odprawiono 20 milionów pasażerów. Od niedawna mogą oni korzystać z bardzo atrakcyjnego serwisu: firma ParkinGO oferuje szeroki zakres usług, które pasażerom przed odlotem i po przylocie oszczędzają stresu, zapewniając więcej wygód. Pasażer zostawia samochód na parkingu ParkinGO, a autobus wahadłowy zawozi go bezpośrednio na terminal. Poza tym może on korzystać z licznych usług serwisu, np. szybkiej odprawy. O rozpoznawalny wizerunek usługodawcy zatroszczyło się biuro architektoniczne Studio APE z Rivoli koło Turynu. Blachy perforowane firmy MEVACO odgrywają przy tym ogromna rolę: „Aluminiowa blacha perforowana Rv 15-21 towarzyszy klientowi od wjazdu do garażu do przystanku autobusowego“, wyjaśniają Gianluca Alessio i Francesco Zannier, szefowie biura Studio APE. „Zaletą blach perforowanych MEVACO jest to, ze można ich używać zarówno wewnątrz, jak i na zewnątrz. Wychodząc od funkcjonalności poszczególnych pomieszczeń zamontowaliśmy arkusze albo na tle białych ścian, albo na tle szkła. Dzięki temu powstają wciąż nowe, interesujące wrażenia optyczne, przy równoczesnym zachowaniu wizerunku ParkinGO.“ Obecnie ParkinGo obsługuje dziewięć lotnisk we Włoszech, w pięciu przypadkach aluminiowe blachy perforowane Rv 15-21 firmy MEVACO zapewniają jednorodny wizerunek usługodawcy. Na przyszły rok ParkinGo zapowiedział kolejne ekspansje. I tam również mają być zastosowane blachy perforowane MEVACO.