01.03.2014

Po prostu kompleksowe ujęcie – bez ukrytych kosztów!

MEVACO wprowadza nowy sposób komunikacji z Klientem pod mottem PROSTA MISJA.PROSTA MISJA to szczegółowo opracowany program, który firmom branży metalowej ukazuje korzyści płynące ze współpracy z MEVACO. Różne usługi, które MEVACOwprowadza w życie, ułatwiają pracę Klientom. Trzeci punkt „PO PROSTU KOMPLEKSOWEUJĘCIE“ 8-punktowego programu ułatwień dotyczy gwarancji stabilnej ceny.

MEVACO już od dawna zajmuje się możliwościami uproszczenia pracy swoich Klientów.
W ramach PROSTEJ MISJI firma stworzyła 8-punktowy program ułatwień. Tutaj zestawione są najważniejsze informacje na temat ułatwień dla klientów w MEVACO. Na przykład oferowana w MEVACO cena bez dodatkowych ukrytych kosztów upraszcza codzienną pracę firmom branży metalowej, które otrzymują zawsze ostateczną cenę za zamówiony towar. Nie ma znaczenia, czy Klient znajdzie produkt w Online-Shop na www.mevaco.pl, czy skieruje zapytanie przez telefon. My zawsze podajemy jedną cenę – cenę końcową.
Właściciel firmy metalowej oszczędza dużo czasu, ale przede wszystkim otrzymuje gwarancję stabilnej ceny. Sporządzenie oferty nie należy zwykle do łatwych zadań! Dzięki naszemu serwisowi ułatwiamy firmom sporządzenie własnej kalkulacji. Klient MEVACO może szybko reagować na zapytania swoich Klientów i sporządzać wiążące oferty. Może także oferować im profesjonalny serwis i wykazać się kompetencją. Również wówczas, gdy konieczne jest sporządzenie pilnej oferty poza standardowymi godzinami pracy, ponieważ w Online-Shop MEVACO można przez 24 godziny na dobę sprawdzić ceny progresywne każdego produktu, zależne od ilości zamawianego towaru.

W MEVACO można w prosty sposób zamawiać wszystkie artykuły z indywidualnie dobranymi oczkami, formatami, marginesami oraz z wybranych materiałów – i to już od jednej sztuki z wysyłką w ciągu 4 dni. Dlatego na nowej stronie internetowej MEVACO zostały uproszczone funkcje wyboru, konfiguracji, składania zamówień i uzyskiwania informacji o cenie końcowej produktu na zlecenie. Tam znajduje się również wiele przykładów zastosowania, które dostarczają inspiracji i nowych pomysłów.