01.04.2014

MEVACO wychodzi naprzeciw swoim Klientom – Online- Shop nowej generacji

W 2014 roku MEVACO kładzie jeszcze większy nacisk na dobrą komunikację i współpracę z Klientem. Dzięki udoskonalonemu i nowoczesnemu Online-Shop Klienci szybko poznają, że MEVACO jest nie tylko producentem oraz dostawcą blach perforowanych i siatek cięto-ciągnionych, lecz także oferuje profesjonalny serwis. Nowa odsłona sklepu internetowego jest dopasowana do założeń firmy: fascynująca i prosta. Począwszy od złożenia prostego zapytania i zamówienia, aż do szybkiej realizacji dostawy firma MEVACO oferuje wszechstronny serwis.

Większe zorientowanie na Klienta w roku 2014 wyraża się w pierwszej linii w nowej odsłonie strony internetowej z udoskonalonym Online-Shop. Jest to widoczne nie tylko w przejrzystym i przyjaznym dla użytkownika układzie strony. Inteligentne funkcje, jak np. proste wyszukiwanie ze zrozumiale sformułowanymi pytaniami filtrującymi, możliwość wielokrotnego wyboru, produkty zalecane stosowniedo różnych narzędzi pracy, konfigurator online formatek z marginesem, lista profili pasujących do wybranej blachy perforowanej lub natychmiastowa informacja o cenie szybko sporządzonej oferty, wychodzą naprzeciw życzeniom Klientów.
Oprócz zoptymalizowanych, uproszczonych funkcji ułatwiających złożenie zmówienia na indywidualne produkty, Klient czerpie inspiracje z ponad 30 przykładów zastosowania blach perforowanych, siatek cięto-ciągnionych, siatek zgrzewanych oraz siatek plecionych. Prezentowane w formie opisów i zdjęć przykłady architektury zewnętrznej, fasad, wyposażenia wnętrz oraz mebli z całej Europy pochodzą od naszych Klientów z branży metalowej i architektonicznej. Znajdują się one na naszej stronie internetowej w rubryce Fascynacja.Jako uzupełnienie do naszych ulepszonych struktur, funkcji i wyglądu strony internetowej oferujemy Klientom możliwość wygodnego przeglądania katalogu MEVACO oraz broszur online, a także obejrzenia swojego wymarzonego produktu w skali 1:1. Znajdą oni tam wszelkie informacje dotyczące szerokiego asortyment materiałów, oczek, perforacji, wymiarów i formatek wykonanych na specjalne zlecenie. Złożenie zamówienia bezpośredniego z podaniem numeru artykułu jest tak samo proste jakkorzystanie z konfiguratora online formatek z marginesem. A poza tym, za każde zamówienie online przyznajemy rabat!

Po zarejestrowaniu się w sklepie internetowym Klient, oprócz dostępu do prostego wyszukiwania produktów, ma możliwość korzystania z profesjonalnego serwisu. Usługi obejmują realizację zlecenia już od 1 sztuki, szybką i niezawodną dostawę – artykuły magazynowe są gotowe do wysyłki w ciągu 24 godzin, a produkty na specjalnie życzenie w ciągu 4 dni – oraz natychmiastową informację o cenie końcowej dla wiążących ofert. Online-Shop MEVACO nowej generacji jest fascynujący i prosty, ponieważ umożliwia szybkie złożenie i realizację zamówienia również artykułów wykonanych na specjalne życzenie Klienta.