01.07.2014

Po prostu bez kłopotów! Wiarygodność przy składaniu zamówień w MEVACO

MEVACO zawsze stawia potrzeby Klientów na pierwszym miejscu. Firma pragnie zdobyć zaufanie Klientów oferując im transparentność, przyjazne nastawienie i profesjonalny serwis. W tym celu stworzyła nową formą komunikacji „PROSTĄ MISJĘ“. Jest to między innymi 8-punktowy program, w którym zawarte są najważniejsze korzyści płynące ze współpracy z MEVACO. W szóstym punkcie programowym „PO PROSTU BEZ KŁOPOTÓW“ chodzi o wiarygodność przy składaniu zamówienia przez telefon lub w sklepie online.

MEVACO gwarantuje swoim Klientom, że każde zamówienie, złożone telefonicznie lub w Online-Shop, zostanie dostarczone, i to w możliwie najkrótszym czasie. Zamówienie, również w przypadku jednej sztuki, gotowe jest do wysyłki w ciągu maksymalnie 4 dni. Obietnica MEVACO brzmi: firmy branży metalowej mogą na nas polegać. Nie muszą się o nic dopytywać. Gdy tylko zamówienie zostanie złożone, wszystko szybko i automatycznie toczy się dalej. Taki serwis jest dla firm bardzo ważny, ponieważ mają pewność, że będą mogły sprostać oczekiwaniom swoich klientów.

W MEVACO można w łatwy sposób złożyć zamówienie online lub przez telefon na wszystkie produkty, czyli blachy perforowane, siatki cięto-ciągnione, siatki plecione i siatki zgrzewane o indywidualnie dobranych oczkach, formatach, docięciach oraz z wybranych materiałów – i to już od jednej sztuki. Oprócz możliwości zamówienia jednej sztuki wyjątkowa w MEVACO jest gwarancja dostarczenia towaru w ciągu czterech dni robocze.