01.09.2014

PO PROSTU PERFEKCJA – Oryginalne próbki MEVACO dla optymalnego doradztwa

Człowiek posiada pięć zmysłów, które umożliwiają mu przyswajanie informacji. Wzrok, słuch, dotyk, węch i smak. Natłok informacji przekazywanych w ostatnich latach za pośrednictwem różnego rodzaju mediów zmuszał zmysł wzroku i słuchu do pracy na pełnych obrotach. Możliwości kanałów akustycznych i optycznych zostały w dużej mierze wyczerpane. Każdy,kto chce dzisiaj oferować usługi doradcze na najwyższym poziomie, musi świadomie angażować w proces komunikacyjny więcej zmysłów.

Wdrażając w życie motto „PO PROSTU PERFEKCJA“ z 8-punktowego programu ułatwień, MEVACO pragnie usprawnić codzienną pracę swoich klientów, oferując im rozbudowany, profesjonalny serwis. Usługi serwisowe obejmują również szybką i bezpłatną dostawę oryginalnych próbek produktów. Intencją firmy MEVACO jest przekazywanie informacji w możliwie najbardziej atrakcyjnej formie oraz zdopingowanie Klientów do korzystania z oferty bezpłatnych dostaw próbek. Dzięki temu również firmy branży metalowej mogą jeszcze lepiej doradzać swoim klientom, prezentując im oryginalne próbki blach perforowanych i siatek cięto-ciągnionych.

Optyka oraz indywidualna prezentacja wizualna asortymentu blach perforowanych i siatek cięto-ciągnionych w nowym katalogu MEVACO lub na stronie internetowej pozwala na uzyskanie precyzyjnych informacji na temat wyglądu i właściwości poszczególnych produktów. Jednak ze wszystkich pięciu zmysłów dotyk jest w tym przypadku najbardziej wiarygodny. Wszyscy zdajemy sobie sprawę z tego, że oryginalna próbka jest dużo bardziej przekonująca. Doznania oparte na percepcji haptycznej oraz walorach optycznych oryginalnych próbek siatek cięto-ciągnionych i blach perforowanych firmy MEVACO są najlepszym kryterium oceny danego produktu. Nawet krytycznie nastawieni Klienci dają się stosunkowo łatwo przekonać, gdy mają możliwość dotknięcia i obejrzenia siatki cięto-ciągnionej lub blachy perforowanej. Kto chce optymalnie doradzać swoim Klientom, powinien wykorzystać tę szansę i jak najszybciej zamówić bezpłatnie oryginalne próbki produktów MEVACO.